Guvern: Dăncilă,discuţii cu Asociaţia Investitorilor despre racordarea ireversibilă a Republicii Moldova la UE

Premierul Viorica Dăncilă a avut o întrevedere, miercuri în Republica Moldova cu reprezentanţii Asociaţiei Investitorilor din România, printre subiectele discutate fiind şi racordarea Republicii Moldova la Uniunea, transmite Guvernul.

316 afișări
Imaginea articolului Guvern: Dăncilă,discuţii cu Asociaţia Investitorilor despre racordarea ireversibilă a Republicii Moldova la UE

Guvern: Dăncilă,discuţii cu Asociaţia Investitorilor despre racordarea ireversibilă a Republicii Moldova la UE

"Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut astăzi, 22 august, o întrevedere cu reprezentaţii Asociaţiei Investitorilor din România (AIR) în Republica Moldova. Cu această ocazie, înaltul oficial român a reiterat importanţa deosebită pe care România o acordă Parteneriatului Strategic cu Republica Moldova. Şeful Executivului a subliniat importanţa intensificării consultărilor şi cooperării bilaterale pe toate temele de interes comun, precum sporirea prezenţei investiţionale, racordarea ireversibilă a Republicii Moldova la UE şi, implicit, la România, sub raport energetic, al infrastructurii, al instituţiilor, dar şi al valorilor", se arată în comunicatul Executivului remis miercuri MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, "În cadrul reuniunii au fost prezentate priorităţile de activitate ale Asociaţiei Investitorilor din România în Republica Moldova şi manifestarea interesului reciproc privind consolidarea eforturilor pentru îmbunătăţirea mediului investiţional din Republica Moldova prin întrajutorare reciprocă".

Executivul mai precizează că la începutul acestui an, cu ocazia vizitei la Chişinău, premierul Dăncilă a participat la evenimentul de lansare a AIR în Republica Moldova.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici