Guvernator ucrainean: regiunea Herson, atacată cu peste 60 de obuze în ultimele 24 de ore

Peste 60 de obuze au fost trase asupra regiunii Herson în ultimele 24 de ore, susţine guvernatorul ucrainean Oleksandr Produkin, citat de Sky News.

154 afișări
Imaginea articolului Guvernator ucrainean: regiunea Herson, atacată cu peste 60 de obuze în ultimele 24 de ore

Guvernator ucrainean: regiunea Herson, atacată cu peste 60 de obuze în ultimele 24 de ore

Guvernatorul regiunii din sudul ţării, Oleksandr Produkin, a declarat că ruşii au tras 61 de obuze asupra zonei.

„Armata rusă a vizat cartierele rezidenţiale ale zonelor populate din regiune, o clădire administrativă şi o instituţie de învăţământ din districtul Herson, teritoriul întreprinderii din districtul Beryslav. Din cauza agresiunii ruseşti, patru persoane au murit, alte 18 au fost rănite, inclusiv un copil", a declarat el.

Regiunea Herson s-a aflat sub ocupaţia ruşilor timp de aproape nouă luni. În noiembrie, anul trecut, ruşii s-au retras din zonă, iar oraşul Herson şi o parte a regiunii au reintrat sub controlul ucrainenilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici