Guvernul francez va discuta miercuri despre un proiect de legi care să pună capăt protestelor

Guvernul francez se va reuni miercuri pentru a discuta despre un proiect de set de legi menite să calmeze protestele organizate de susţinătorii mişcării "Vestele Galbene", relatează site-ul agenţiei Dpa.

328 afișări
Imaginea articolului Guvernul francez va discuta miercuri despre un proiect de legi care să pună capăt protestelor

Săptămâna trecută, preşedintele francez Emmanuel Macron a promis că va adopta imediat măsuri, inclusiv creşterea salariului minim.

Mişcarea "vestele galbene", care şi-a început demonstraţiile pe 17 noiembrie, iniţial pentru a protesta împotriva creşterii taxelor la combustibili, s-a transformat curând într-o expresie de furie cu privire la costul ridicat al nivelului de trai în Franţa.

Un sondaj realizat de Ifop şi publicat în Journal du Dimanche a arătat că popularitatea lui Macron a scăzut cu încă două puncte faţă de luna trecută, ajungând la 23%.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici