Guvernul Marii Britanii este preocupat de cazul lui Aleksei Navalnîi

  • Marea Britanie îşi exprimă preocupare privind situaţia lui Aleksei Navalnîi.
  • Dominic Raab: "Sunt profund preocupat de relatările că liderul opoziţiei ruse, Aleksei Navalnîi, a fost otrăvit în timp ce lua avionul spre Moscova."
  • Kremlinul a anunţat că medicii depun toate eforturile pentru salvarea lui Aleksei Navalîi.
262 afișări
Imaginea articolului Guvernul Marii Britanii este preocupat de cazul lui Aleksei Navalnîi

Mediafax

Guvernul Boris Johnson a exprimat preocupare, joi, în legătură cu informaţiile privind posibila otrăvire a liderului opoziţiei din Rusia, Aleksei Navalnîi, informează agenţia de presă Reuters.
 
"Sunt profund preocupat de relatările că liderul opoziţiei ruse, Aleksei Navalnîi, a fost otrăvit în timp ce lua avionul spre Moscova şi că acum este în comă la terapie intensivă. Gândurile mele sunt la el şi la familia lui", a declarat Dominic Raab, ministrul britanic de Externe.
 
Aleksei Navalnîi, un critic al preşedintelui Vladimir Putin, este în comă într-un spital din Siberia. Liderul opoziţiei ruse s-a simţit extrem de rău după ce a băut un ceai într-un aeroport, iar purtătoarea sa de cuvânt crede că a fost otrăvit.
 
Preşedinţia Rusiei a comunicat că medicii depun toate eforturile pentru salvarea lui Aleksei Navalîi. Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a declarat că ipoteza otrăvirii va trebui confirmată de analizele medicale, precizând că va fi aprobat transferul lui Navalnîi într-un spital din străinătate dacă familia lui va cere acest lucru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici