Guvernul Marii Britanii nu are planuri de urgenţă pentru eventualitatea ieşirii din UE

Guvernul David Cameron a pregătit doar planuri de urgenţă de amploare limitată pentru eventualitatea ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană, anunţă ministrul britanic al Finanţelor, George Osborne.

1598 afișări
Imaginea articolului Guvernul Marii Britanii nu are planuri de urgenţă pentru eventualitatea ieşirii din UE

Guvernul Marii Britanii nu are planuri de urgenţă pentru eventualitatea ieşirii din UE

"Ca să fiu sincer, nu am făcut prea multe planuri de urgenţă pentru eventualitatea ieşirii din UE, cu excepţia măsurilor imediate de asigurare a stabilităţii financiare", a declarat cancelarul George Osborne, citat de site-ul agenţiei Reuters.

Guvernul de la Londra a anunţat acum câteva luni că nu va elabora planuri de urgenţă, iar Osborne a explicat că eforturile se concentrează pe menţinerea Marii Britanii în Uniunea Europeană.

Un vot în favoarea ieşirii din Uniunea Europeană va forţa Parlamentul să dezbată ani întregi legi diferite de cele comunitare, a atras atenţia ministrul Finanţelor. "Dacă vom vota pentru ieşirea din Uniunea Europeană, Camera Comunelor nu va mai face altceva mulţi, mulţi ani", a spus Osborne.

Marea Britanie organizează pe 23 iunie referendum pe tema apartenenţei la Uniunea Europeană.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici