Guy Verhofstadt susţine că prima reacţie la propunerile privind Brexit nu este una pozitivă

Europarlamentarul Guy Verhofstadt a declarat miercuri că reacţia sa iniţială, privind propunerile făcute de premierul britanic Boris Johnson pentru Brexit, nu a fost una pozitivă, relatează site-ul agenţiei Reuters.

339 afișări
Imaginea articolului Guy Verhofstadt susţine că prima reacţie la propunerile privind Brexit nu este una pozitivă

Guy Verhofstadt susţine că prima reacţie la propunerile privind Brexit nu este una pozitivă

Verhofstadt a informat că va oferi un răspuns mai elaborat joi.

"Vă pot spune că prima reacţie nu a fost una pozitivă, în sensul că nu considerăm că aceste propuneri sunt ceva de care Irlanda are nevoie", a declarat acesta.

Premierul Boris Johnson a formulat miercuri propuneri generale privind frontiera dintre provincia britanică Irlanda de Nord şi Irlanda, pledând pentru o perioadă de tranziţie limitată şi anunţând că aşteaptă compromisuri din partea Uniunii Europene.

 

Taguri:
ue,
brexit,
m.britanie

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici