Hamas refuză să mai facă schimburi de prizonieri cu Israelul până la încheierea războiului

Hamas a anunţat, sâmbătă seara, că nu va mai face schimburi de prizonieri cu Israelul până la încheierea războiului

9810 afișări
Imaginea articolului Hamas refuză să mai facă schimburi de prizonieri cu Israelul până la încheierea războiului

Hamas a anunţat, sâmbătă seara, că nu va mai face schimburi de prizonieri cu Israelul până la încheierea războiului, potrivit SkyNews. 

Saleh Al-Arouri, adjunct al şefului grupării islamiste palestiniene, a declarat televiziunii Al Jazeera că ostaticii pe care îi mai deţine Hamas în Fâşia Gaza sunt doar militari israelieni şi civili care au satisfăcut stagiul militar în forţele armate ale Israelului.Saleh al Arouri, adjunctul şefului Hamas, a declarat că nu va mai avea loc nici un schimb de prizonieri până când „războiul din Gaza se va termina”.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat anterior că negocierile din Qatar pentru un nou armistiţiu în Gaza au ajuns într-un impas.

Negociatorii israelieni au fost rechemaţi în ţară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici