Harta imigraţiei în Europa. Unde sunt cei mai mulţi imgranţi români şi cine sunt cei mai numeroşi imigranţi din România - FOTO

Unul din cele mai dezbătute subiecte în ziua de azi este imigraţia. Cei de la site-ul The Independent au prezentat o hartă care arată ţara de origine a imigranţilor din fiecare stat european.

13524 afișări
Imaginea articolului Harta imigraţiei în Europa. Unde sunt cei mai mulţi imgranţi români şi cine sunt cei mai numeroşi imigranţi din România - FOTO

Harta a fost realizată cu ajutorul statisticilor Naţiunilor Unite. În Norvegia, cei mai mulţi imigranţi provin din Polonia, iar în Suedia, cei mai mulţi sunt din Finlanda.

Totodată, în Danemarca majoritatea imigranţilor provin din Germania, în timp ce în Germania aceştia provin din Polonia. În Franţa, cei mai mulţi sunt de origine algerieni.

Românii sunt majoritari imigranţi în Italia şi Ungaria. În România cei mai mulţi imigranţi au venit din Republica Moldova. 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici