Herson. Patru persoane au murit, cinci au fost rănite în timpul unui bombardament

Patru persoane au murit şi cinci au fost rănite în timpul unui bombardament rusesc asupra regiunii Herson, potrivit Sky News.

119 afișări
Imaginea articolului Herson. Patru persoane au murit, cinci au fost rănite în timpul unui bombardament

Herson. Patru persoane au murit, cinci au fost rănite în timpul unui bombardament

Oficialii ucrainenii au spus că, joi, patru persoane au fost ucise şi cinci au fost rănite în bombardamentele ruseşti asupra regiunii de sud a Ucrainei, Herson.

Ruşii au bombardat oraşul Beryslav, ucigând un bărbat care mergea pe bicicletă, a anunţat parchetul regional pe Telegram.

Doi bărbaţi şi o femeie au fost ucişi într-un alt bombardament.

„Se ştie preliminar că bombardamentul a fost efectuat cu muniţii cu dispersie”, a declarat Andriy Yermak, şeful biroului prezidenţial al Ucrainei, pe Telegram.

Trupele ruse au abandonat Hersonul şi malul de vest al râului Nipro la sfârşitul anului trecut.

Cu toate acestea, bombardează în mod regulat zonele menţionate din poziţiile de pe malul estic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici