Hillary Clinton a dezvăluit că şi-a uitat copilul la Kremlin

Fosta First Lady a SUA a spus că ea şi soţul ei au uitat accidental de Chelsea Clinton, în timpul unei vizite de stat în Rusia, întâmplare infirmată de Moscova.

1675 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton a dezvăluit că şi-a uitat copilul la Kremlin

Hillary Clinton şi fiica ei, Chelsea

„Mi-am uitat fiica la Kremlin”, a spus fosta primă doamnă Hillary Clinton. Fostul secretar de stat al SUA a fost invitat aseară la emisiunea Tonight Show al lui Jimmy Fallon, alături de fiica sa Chelsea Clinton, în vârstă de 42 de ani.

În timpul interviului, cuplul a luat parte la Mother Daughter Challenge, unde au trebuit să răspundă la o serie de întrebări puse de Fallon. La un moment dat, Hillary a fost întrebată despre „cea mai nebunească amintire a unei vacanţe în familie”. După ce s-a gândit o secundă, ea a povestit când ea şi Bill au lăsat-o singură pe Chelsea la Kremlin, într-o vizită oficială în timpul mandatului prezidenţial al soţului ei (1993-2001). „Sper că Chelsea nu-şi aminteşte”, pentru că a fost destul de traumatizant”, a râs fostul secretar de stat.

„Am dus-o în Rusia când am fost într-o vizită de stat. Bill şi cu mine am fost conduşi în marea limuzină prezidenţială să ne îndreptăm spre aeroport, fără să ştim că am lăsat-o în urmă. Vreau să spun, îţi poţi imagina să-ţi laşi singurul copil la Kremlin? Mai ales cu tot ce s-a întâmplat?”.

Fallon a întrebat-o apoi şi pe Chelsea care este cea mai nebunească amintire a ei despre o vacanţă în familie şi şi-a amintit şi ea de episodul de la Kremlin. În schimb, Moscova neagă incidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici