Hillary Clinton compară Brexitul cu răspândirea de "informaţii false" din timpul campaniei sale din SUA şi avertizează Marea Britanie asupra instabilităţii unui acord comercial cu Trump

Hillary Clinton, fost secretar de Stat şi candidat la preşedinţia Statelor Unite, a avertizat Marea Britanie, duminică, în legătură cu intenţiile de a ieşi din Uniunea Europeană şi de a semna un acord comercial cu Administraţia Donald Trump, care nu respectă comerţul internaţional.

1286 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton compară Brexitul cu răspândirea de "informaţii false" din timpul campaniei sale din SUA şi avertizează Marea Britanie asupra instabilităţii unui acord comercial cu Trump

Guvernul Theresa May a semnalat că ar putea părăsi Uniunea Europeană fără un acord privind viitoarele relaţii bilaterale şi analizează posibilitatea semnării unui tratat comercial cu Statele Unite.

Întrebată despre perspectivele unui acord comercial între Marea Britanie şi Statele Unite, Hillary Clinton a declarat pentru BBC: "Ar fi un acord comercial cu cineva care afirmă că nu crede în comerţul internaţional; îmi imaginez cum va evolua situaţia în următorii ani".

Hillary Clinton a avertizat Guvernul de la Londra şi în privinţa lipsei unui acord comercial cu Uniunea Europeană post-Brexit. "Marea Britanie va fi într-un mare dezavantaj în cazul în care negocierile cu UE vor eşua. Uitându-mă la votul în sensul Brexit îmi dau seama că a fost, într-o anumită măsură, un precursor a ceea ce ni s-a întâmplat în Statele Unite... Alegătorii au primit cantităţi mari de informaţii fabricate, false", a subliniat Hillary Clinton, care a pierdut scrutinul prezidenţial din SUA în faţa lui Donald Trump.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici