Hillary Clinton îl critică pe John McCain într-un spot televizat

Echipa de campanie a lui Hillary Clinton a difuzat, miercuri, un clip televizat în care senatorul democrat critică agenda economică a candidatului republican la alegerile prezidenţiale din noiembrie, John McCain.

16 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton îl critică pe John McCain într-un spot televizat

Hillary Clinton îl critică pe John McCain într-un spot televizat (Imagine: Mediafax Foto)

Clipul se inspiră din cel mai cunoscut spot al lui Hillary Clinton, în care o voce îngrijorată întreabă cine se va ocupa de o criză internaţională în cazul în care telefonul roşu ar suna la ora trei dimineaţa.

Noul spot începe la fel "pentru a evoca clipul precedent" care punea sub semnul îndoielii abilităţile din domeniul politicii externe ale lui Barack Obama, potrivit directorului de comunicare al lui Hillary Clinton, Howard Wolfson.

"Este ora trei dimineaţa, copii voştri dorm liniştiţi, în siguranţă, dar un telefon sună la Casa Albă, de data aceasta criza este una economică, executările forţate se înmulţesc, pieţele se clatină. John McCain tocmai a declarat că administraţia nu trebuie să intervină în criza imobiliară, el lasă telefonul să sune", este mesajul clipului.

Pentru Wolfson, clipul "înteţeşte dezbaterea" şi reia două din cele trei argumente ale campaniei fostei prime doamne, intoducându-l pe cel de-al treilea: "ea este pregătită să gestioneze economia, este candidatul cel mai puternic al democraţilor împotriva lui John McCain" şi "este pregătită să fie comandant suprem".

Echipa lui McCain a replicat cu întârziere, difuzând un clip care începe cu acelaşi scenariu: "este ora trei dimineaţă (...) iar un telefon sună la Casa Albă, de data aceasta criza este una economică".

"Hillary Clinton şi Barack Obama tocmai au declarat că vor rezolva problema majorându-vă impozitele (...) John McCain are un plan mai bun: creşterea numărului de slujbe, a economiei şi nu a Washingtonului. Este ora trei dimineaţă, ora unui preşedinte care este pregătit", subliniază clipul senatorului republican de Arizona.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici