Hillary Clinton îşi remaniază echipa de campanie

Candidata la învestitura democrată pentru alegerile prezidenţiale din SUA, Hillary Clinton, a anunţat duminică o remaniere a echipei sale de campanie, înlocuind-o pe directoarea Patti Solis Doyle, pe fondul rezultatelor slabe obţinute la ultimul tur al alegerilor primare.

2 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton îşi remaniază echipa de campanie

Hillary Clinton îşi remaniază echipa de campanie

"Patti Solis Doyle a făcut o muncă extraordinară pentru ca noi să ajungem aici, nominalizarea fiind aproape, îi sunt enorm de recunoscătoare pentru prietenia ei şi pentru activitatea incomparabilă, a anunţat Clinton, într-un comunicat.

"Această campanie prezidenţială este deja cea mai lungă din istorie, impune sacrificii enorme din partea fiecăreia dintre familiile noastre. Sper că voi beneficia în continuare de sfaturile ei în următoarele luni", a adăugat aceasta.

Maggie Williams, care este o apropiată a lui Hillary Clinton, devine noua directoare de campanie: "Am noroc că Maggie este cu noi, ştiu că ea va conduce campania noastră cu mult talent pentru nominalizare", a explicat candidata.

Această reorganizare a echipei intrervine pe fondul unor scoruri scăzute pe care Clinton le-a suferit în faţa rivalului său, Barack Obama, riscând să suporte o altă înfrângere în cadrul următoarelor alegeri "primare de la Potomac" de marţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici