Hosni Mubarak, condamnat la trei ani de închisoare, într-un caz de corupţie

Fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak şi cei doi fii ai acestuia au fost condamnaţi, sâmbătă, la câte trei ani de închisoare, într-un dosar de corupţie, informează ABC News.

162 afișări
Imaginea articolului Hosni Mubarak, condamnat la trei ani de închisoare, într-un caz de corupţie

Hosni Mubarak, condamnat la trei ani de închisoare, într-un caz de corupţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Decizia a fost luată la finalul unui proces pentru corupţie rejudecat. În primul proces, desfăşurat anul trecut, Hosni Mubarak fusese condamnat tot la trei ani de închisoare pentru deturnare de fonduri publice destinate renovării palatelor prezidenţiale.

Banii deturnaţi au fost folosiţi pentru renovarea unor proprietăţi private. În primul proces, cei doi fii ai fostului preşedinte egiptean fuseseră condamnaţi la câte trei ani de închisoare.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici