Hotelul din Phoenix în care este găzduit Obama, ameninţat cu executarea silită

Hotelul de lux în care preşedintele american, Barack Obama, este găzduit pe perioada şederii sale în Phoenix (Arizona) este în urmă cu returnarea creditelor, a anunţat marţi proprietarul acestuia.

26 afișări
Imaginea articolului Hotelul din Phoenix în care este găzduit Obama, ameninţat cu executarea silită

Preşedintele SUA, Barack Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Creditorul Intercontinental Montelucia Resort and Spa din Phoenix, oraş din suburbia căruia Obama va rosti miercuri un discurs privind relansarea sectorului imobiliar, a demarat o procedură care va duce la preluarea complexului în valoare de 325 de milioane de dolari.

Dispunând de 253 de camere şi 40 de apartamente, dintre care două "prezidenţiale" cu suprafaţa de 280 de metri pătraţi, hotelul continuă să funcţioneze în regim normal, a declarat administratorul acestuia. "Avizul de întârziere a plăţilor nu are nici un efect asupra capacităţii noastre de a primi oaspeţi, nici asupra funcţionării complexului", a adăugat Valeriano Antonioli.

Hotelul a fost deschis în noiembrie, dar proprietarul, compania Crown Realty and Development" nu şi-a onorat plata a 180 de milioane de dolari. După preluare, hotelul va fi vândut la sfârşitul lui aprilie, potrivit documentelor judiciare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici