Hoţii au furat cadouri destinate soldaţilor americani din Afganistan

Pachete de Crăciun în valoare de aproximativ 5.000 de dolari destinate trupelor din Afganistan, au fost furate dintr-un depozit din Sacramento, în Statele Unite.

225 afișări
Imaginea articolului Hoţii au furat cadouri destinate soldaţilor americani din Afganistan

Hoţii au furat cadouri destinate soldaţilor americani din Afganistan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Erau o grămadă de lucruri acolo", a spus Scott Raab, membru al organizaţiei "Move America Forward"

Cutiile erau încărcate şi gata să fie livrate. În cutii se aflau produse ca deodorant, cafea, şuncă, jeleuri, şerveţele umede, dar şi scrisori personalizate de la cetăţeni americani care le transmiteau soldaţilor mulţumiri pentru serviciile aduse ţării, informează postul CBS Sacramento, în pagina electronică. 

"Încărcaserăm toate cutiile pentru a fi trimise până la Crăciun, însă am constatat că hoţii au spart încuietorile", a explicat Raab. Hoţii au furat aproximativ 25 de cutii.

"Au fugit imediat. (...) Este păcat că cineva poate fura aşa ceva de la soldaţi", a declarat Raab.

Membrii organizaţiei, deşi profund afectaţi de acest furt, speră ca hoţii să ducă pachetele la poştă, ţinând cont că livrarea a fost deja plătită. Deoarece nu-şi pun prea mari speranţe că acest lucru va fi posibil, membrii organizaţiei Move America Forward se străduiesc să trimită alte colete.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici