Hugo Chavez, către Obama: Eşti un clovn! Eşti o ruşine pentru toţi oamenii aceştia aşa că lasă-ne în pace

Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, consideră că omologul său american este un "clovn" şi îi cere acestuia să lase Venezeula "în pace", răspunzând astfel la criticile lui Obama la adresa guvernării sale.

1539 afișări
Imaginea articolului Hugo Chavez, către Obama: Eşti un clovn! Eşti o ruşine pentru toţi oamenii aceştia aşa că lasă-ne în pace

Hugo Chavez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Domnul Obama a venit să ne critice; (...) Obama, ocupă-te de afacerile tale, dedică-te ţării tale pe care ai dus-o la dezastru (...) Nu fi atât de iresponsabil. Clovnule! Eşti un clovn!", a declarat preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, în timpul unei intervenţii televizate de postul naţional VTV.

Barack Obama şi-a arătat preocuparea faţă de acţiunile guvernului condus de Chavez, care, în aprecierea lui, "îngrădesc drepturile populaţiei" şi "ameninţă valorile democratice".

Chavez consideră că lui Obama ar trebui să îi fie "ruşine" căci guvernarea sa a dus la "frustrări imense" în mijlocul comunităţilor sărace şi afro-americane din SUA, dar şi în rândul ţărilor africane care au crezut în el la momentul alegerilor.

"Eşti o ruşine pentru toţi oamenii aceştia aşa că lasă-ne în pace Obama, lasă-ne liniştiţi!", a mai adăugat Chavez.

Hugo Chavez a ajuns la putere în 1999. El acuză constant amestecul americanilor în afacerile interne ale ţării, cât şi de finanţare a forţelor de opoziţie din guvernul său.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici