Hugo Chavez, despre cancerul de care suferă: Nu am metastaze, sunt într-o stare de sănătate excelentă

Preşedintele venezuelan Hugo Chavez, operat la 20 iunie în Cuba de o tumoare canceroasă, a anunţat marţi seara că boala încă nu a produs metastaze şi că starea sa de sănătate este excelentă.

342 afișări
Imaginea articolului Hugo Chavez, despre cancerul de care suferă: Nu am metastaze, sunt într-o stare de sănătate excelentă

Hugo Chavez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu am metastaze, nu a fost depistată niciuna într-o altă parte a corpului", a declarat el mărturisind că recentele şedinţe de chimioterapie l-au epuizat.

Adresându-li-se jurnaliştilor la încheierea unei întrevederi cu secretarul general al Uniunii Naţiunilor Sud-Americane (Unasur), Maria Emma Mejia, preşedintele a explicat că a fost supus unor examinări medicale numeroase.

"Sunt bine, şi (aş zice) chiar mai mult: sunt într-o stare de sănătate excelentă, cu un mental mai bun ca niciodată", a afirmat el.

Hugo Chavez s-a întors duminică la Caracas, la încheierea unui al doilea ciclu de chimioterapie în Cuba. El a declarat imediat că boala de care suferă "nu s-a terminat".

Chavez a fost operat de tumoare malignă în zona pelviană la 20 iunie, la Havana.

În vârstă de 57 de ani, Chavez se află la putere din 1999. El vrea să fie reales în 2012 pentru un al treilea mandat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici