I se trage din copilărie. Dezvăluirile medicului lui Michael Jackson despre „dragostea" pentru copii a megastarului

Conrad Murray, fostul medic personal al lui Michael Jackson, dezvăluie în cartea sa motivele pentru care Regele Muzicii Pop a fost mereu atras sexual de copii de vârste fragede.

8328 afișări
Imaginea articolului I se trage din copilărie. Dezvăluirile medicului lui Michael Jackson despre „dragostea" pentru copii a megastarului

I se trage din copilărie. Dezvăluirile medicului lui Michael Jackson despre „dragostea" pentru copii a megastarului

 

Medicul care a fost condamnat la patru ani de detenţie pentru uciderea accidentală a megastarului, cu medicamente, spune că Michael a fost abuzat sexual în copilărie. Acest tratament inuman la care a fost supus i-a influenţat şi lui comportamentul ca adult. De asemenea, Conrad Murray a precizat că Michael Jackson i-a mărturisit că a fost sodomizat în copilărie, relatează Hollywood Life.
 
„Toată lumea vorbeşte despre cum am fost bătut de tatăl meu, cum am fost numit în tot felul şi cum mi s-a spus că eram urât. Recunosc că toate acestea mi s-au întâmplat. Sunt sigur că experienţe similare au şi copiii din multe familii de azi, dar ei nu sunt sodomizaţi. Nu cred că asta e ceva comun”, susţine Murray că i-a spus Michael.
 
În 2011, Conrad Murray era condamnat la închisoare, iar în anul 2013 a fost eliberat şi a dezvăluit că Michael Jackson era dependent de medicamente, într-un interviu pentru publicaţia britanică Daily Mail.
 
În anul 2009 Michael Jackson a murit din cauza unui stop cardiac provocat de un amestec de şapte medicamente, calmante şi antidepresive. Acesta şi-a pierdut cunoştinţa şi a intrat în comă profundă, în reşedinţa sa din Holmby Hills, din statul California.
 
Avocatul familiei, Brian Oxman, i-a învinuit de moartea starului american pe angajaţii şi pe medicii acestuia.
 
"Cred că Frank DiLeo (managerul cântăreţului) era cu el în acel moment (în momentul producerii stopului cardiac). Aşa mi s-a spus. Această familie încearcă de multe luni să se ocupe pe Michael Jackson. Oamenii din jurul lui l-au desemnat pe el (pe Frank DiLeo) să aibă grijă de Michael", spunea Brian.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici