Imagini apocaliptice în Bahrain. Ziua s-a transformat în noapte din cauza roiurilor de lăcuste

  • Roiuri de lăcuste au invadat Regatul Bahrain, transformând ziua în noapte
  • Potrivit ONU milioane de oameni sunt în pericol de foamete din cauza acestui fenomen
  • Lăcustele se îndreaptă către China
11030 afișări
Imaginea articolului Imagini apocaliptice în Bahrain. Ziua s-a transformat în noapte din cauza roiurilor de lăcuste

VIDEO: Fenomen apocaliptic în Bahrain. Oraşul a fost invadat de milioane de lăcuste. Insectele se îndreaptă către China

Imaginile „apocaliptice” au fost filmate în Bahrain, invadat de milioane de lăcuste.

Roiurile au fost atât de mari încât au acoperit total cerul. Zeci de maşini aflate în trafic au fost nevoite să tragă pe dreapta după ce vizibilitatea a scăzut la zero.

Lăcustele se îndreaptă către China, după ce au făcut prăpăd în Africa. Etiopia, Somalia şi Kenya au fost rând pe rând invadate de roiuri, care au distrus zeci de mii de hectare de culturi agricole.

Organizaţia naţiunilor Unite a avertizat că, din cauza lăcustelor, milioane de oameni sunt în pericol de foamete.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici