Imagini emoţionante cu un italian de 105 ani vindecat de coronavirus

La Repubblica publică imagini emoţionante de la ziua de naştere a unui bărbat de 105 ani vindecat de coronavirus, trecut prin experienţe traumatizante în cele două războaie mondiale.

147 afișări
Imaginea articolului Imagini emoţionante cu un italian de 105 ani vindecat de coronavirus

Imagini emoţionante cu un italian de 105 ani vindecat de coronavirus

Bărbatul s-a născut la câteva săptămâni după intrarea oficială a Italiei în Primul Război Mondial, a fost trimis în Rusia în timpul celui de-al Doilea Război Mondial şi, cu puţin peste o lună în urmă, a supravieţuit şi bătăliei împotriva coronavirusului.

Leonello Bolognesi a devenit persoana cea mai în vârstă care s-a vindecat de Covid din Emilia-Romagna şi unul dintre cele mai vârstnici din Italia.

Leonello Bolognesi s-a născut în 1915 şi a împlinit recent 105 ani. Vârstnicul s-a vindecat de coronavirus după o lună de boală.

Bolognesi nu a fost însurat niciodată şi nu are copii. Ziua de naştere şi-a serbat-o într-un azil de vârstnici unde e internat din 2012, azil din Ferrara puternic lovit de epidemie.

Bologna Repubblica scrie că, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, bărbatul a fost dat dispărut în Rusia aproximativ şapte ani, înainte de a fi găsit şi repatriat.

„A fost foarte marcat de experienţă: înainte cânta cu acordeonul la petreceri, după care s-a schimbat complet, atât de tare încât nu a mai vorbit câţiva ani. Suntem mândri că am reuşit să sărbătorim împreună această importantă etapă. Recuperarea lui e o lecţie de viaţă pentru noi toţi”, au declarat cei de la azil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bărbat,
imagini,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici