Imagini emoţionante. Tineri ucrainieni încearcă să scoată un şofer în vârstă dintr-o maşină „călcată” de un tanc rusesc

  • Războiul este despre arme, sânge şi lideri cruzi.
  • Dar şi despre puterea oamenilor de a rămâne uniţi, celebrali şi alerţi la siguranţa lor şi a celor din jur.
5432 afișări
Imaginea articolului Imagini emoţionante. Tineri ucrainieni încearcă să scoată un şofer în vârstă dintr-o maşină „călcată” de un tanc rusesc

Captură video Twitter

Câţiva tineri se îngrămădesc lângă o maşină făcută aproape una cu pământul. A fost călcată de un tanc rusesc. Nu este singura. Însă, şoferul, o persoană în vârstă, a scăpat viu. Salvatorii săi trag de fiarele contorsionate şi încearcă să-l ajute să se elibereze. 

Confruntările între forţele ruse şi cele ucrainiene continuă. Trupele ruseşti au intrat în mai multe districte din Kiev.  În Mariupol, acestea doar lovesc populaţia civilă, dar nu vor putea prelua conducerea, spune primarul din Mariupol, Boychenko. 

Între timp, serviciile de inteligenţă americane se tem că oraşul Kiev, capitala Ucrainei, ar putea cădea în câteva zile, conform CNN. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici