IMAGINI ÎNGROZITOARE: Profesoara care şi-a pălmuit de 120 de ori elevii în jumătate de oră - VIDEO

O învăţătoare a fost surprinsă de camerele de supraveghere cum îşi pălmuieşte elevii pentru că nu răspund corect la întrebări. În 30 de minute, ea i-a lovit pe copii de 120 de ori.

1068 afișări
Imaginea articolului IMAGINI ÎNGROZITOARE: Profesoara care şi-a pălmuit de 120 de ori elevii în jumătate de oră - VIDEO

IMAGINI ÎNGROZITOARE: Profesoara care şi-a pălmuit de 120 de ori elevii în jumătate de oră - VIDEO (Imagine: Captură Video)

Imaginile provin de la o grădiniţă din Taiyuan, nordul Chinei, informează Daily Mail.

Totul a ieşit la suprafaţă atunci când tatăl unei fetiţe, care a vrut să rămână cunoscut doar ca domnul Han, a observat pe faţa copilului urme de lovituri.

Domnul Han a mers a doua zi la grădiniţă şi a cerut să vadă înregistrările video, care au arătat abuzurile la care erau supuşi micuţii.

"Într-o jumătate de oră mi-a pălmuit fiica de 43 de ori şi a lovit-o de două". El a menţionat că pe ceilalţi i-a pălmuit de 43 de ori, de 27 de ori şi respectiv de 10 ori în scurtul videoclip.

"Nu ar trebui să fie profesor. Este un monstru", a concluzionat domnul Han.

Părintele a precizat că nu era prima dată când fetiţa lui se întorcea cu vânătăi pe faţă, dar a considerat că aceasta se lovea în timp ce se juca cu ceilalţi copii. "Profesorul i-a cerut fiicei mele să socotească numere mai mari de zece. Fata mea i-a spus că nu ştie şi apoi profesoara a pălmuit-o".

Conform unei ştiri din China, profesoara în cauză a fost concediată de la grădiniţă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici