Imagini nemaivăzute cu Adolf Hitler, descoperite într-un magazin de chilipiruri din Virginia - GALERIE FOTO

Imagini nemaivăzute cu Adolf Hitler au fost descoperite de un pasionat de fotografie într-un magazin de chilipiruri din Virginia (SUA).

43599 afișări
Imaginea articolului Imagini nemaivăzute cu Adolf Hitler, descoperite într-un magazin de chilipiruri din Virginia - GALERIE FOTO

Imagini nemaivăzute cu Adolf Hitler, descoperite într-un magazin de chilipiruri din Virginia (Imagine: Daily Mail)

Matt Ames a fost încântat să descopere câteva role ale unui film vechi la magazinul din Virginia, dar ceea ce nu a realizat a fost că acestea conţineau imagini de colecţie cu Adolf Hitler, relatează dailymail.co.uk.

GALERIE FOTO

Fotografiile aparţineau unui cuplu american care şi-a petrecut luna de miere în Italia înainte de al Doilea Război Mondial.

Adolf Hitler făcea turul Italiei în acea perioadă, motiv pentru care apare în respectivele fotografii.

Într-una dintre poze, Hitler apare stând lângă Regele Victor Emanuel al III-lea al Italiei în timpul unei parade în Napoli. Această fotografie datează din 1938, liderul nazist luând parte la paradă după ce vizitase flota navală din Mediterana a lui Benito Mussolini.

Nu se ştie cine a realizat fotografiile, dar Matt Ames crede că fotograful a ajuns să locuiască în Roanoke (Virginia), acolo unde el le-a descoperit, sau în New York, oraş care apare în mai multe poze.

"În 2013 am găsit câteva role cu negative într-un magazin de chilipiruri din Roanoke, Virginia. Spre surprinderea mea, filmul conţinea fotografii cu Hitler şi Regele Emmanuel la paradă, alte imagini naziste din Napoli, ce datează din vara anului 1938, numeroase poze cu viaţa din Napoli, Pompei şi alte fotografii din Manhattan", a precizat Matt Ames.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici