IMAGINI ŞOCANTE: Execuţie în public - Cum sunt pedepsiţi doi bărbaţi acuzaţi de viol - VIDEO

Imagini şocante cu execuţia în public a doi bărbaţi acuzaţi de viol au apărut pe internet.

4879 afișări
Imaginea articolului IMAGINI ŞOCANTE: Execuţie în public  - Cum sunt pedepsiţi doi bărbaţi acuzaţi de viol - VIDEO

IMAGINI ŞOCANTE: Execuţie în public - Cum sunt pedepsiţi doi bărbaţi acuzaţi de viol

Site-ul Liveleak.com a publicat un filmuleţ în care doi bărbaţi sunt executaţi în public, în provincia Kermanshah din Iran.

Cei doi sunt urcaţi pe un autobuz, legaţi cu mâinile la spate şi li se pune ştreangul la gât. După ce persoanele care i-au legat coboară de pe autobuz folosind o scară, acesta pleacă, iar bărbaţii rămân suspendaţi în aer.

Mulţimea care asistă la execuţie nu pare deloc şocată de eveniment, ci par chiar să spună o rugăciune, odată cu o voce care se aude din boxele montate în jurul lor.

Loading the player ...

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici