IMAGINI TERIFIANTE: Cum încearcă oamenii să se salveze din calea tsunami-ului din Japonia - VIDEO

Noi imagini şocante de după cutremurul care a avut loc în Japonia pe 11 martie au fost publicate de jurnaliştii de la CNN.

20865 afișări
Imaginea articolului IMAGINI TERIFIANTE: Cum încearcă oamenii să se salveze din calea tsunami-ului din Japonia - VIDEO

IMAGINI TERIFIANTE: Cum încearcă oamenii să se salveze din calea tsunami-ului din Japonia

Imaginile, capturate de managerul unui hotel cu ajutorul unui smartphone, arată groaza cu care câţiva oameni încearcă să fugă din calea valului ucigaş care se îndreaptă spre ei, scrie CNN.

La 11 martie, un cutremur cu magnitudinea 9 produs pe fundul Oceanului Pacific a declanşat un tsunami enorm care a distrus oraşe şi sate întregi pe coasta Tohoku (nord-est), provocând peste 23.000 de morţi şi dispăruţi.

Un val de 14 metri înălţime a avariat grav centrala nucleară Fukushima Daiichi (N°1), construită pe malul oceanului, la 220 de kilometri de Tokyo, provocând cea mai gravă criză nucleară de la cea de la Cernobîl din urmă cu 25 de ani.

Citeşte şi: Manifestul unei eleve care a picat în vară BAC-ul cu 3,50 şi a luat în toamnă 9,65

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici