IMAGINILE TERORII: Momentul în care peste 50 de oameni au murit şi alţi 150 au fost răniţi - GALERIE FOTO

Câteva imagini impresionante arată panica şi groaza a sute de oameni care fug pentru a-şi salva vieţile, după un atentat-sinucigaş care a avut loc în timpul unei procesiuni şiite din Afganistan.

7970 afișări
Imaginea articolului IMAGINILE TERORII: Momentul în care peste 50 de oameni au murit şi alţi 150 au fost răniţi - GALERIE FOTO

IMAGINILE TERORII: Momentul în care peste 50 de oameni au murit şi alţi 150 au fost răniţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cel puţin 54 de persoane au fost ucise şi alte 150 au fost rănite marţi, la Kabul, în atentatul-sinucigaş care a vizat o procesiune şiită, de sărbătoarea Ashura, a anunţat Ministerul afgan al Sănătăţii.

"Cincizeci şi patru de persoane au murit şi alte 150 au fost rănite", a declarat marţi Ghulam Sakhi Kargar Noorughli, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii.

Este vorba de cel mai grav atentat comis la Kabul după cel care a vizat în iulie 2008 ambasada Indiei.

VEZI GALERIA FOTO

Talibanii au condamnat cu fermitate atentatele soldate cu victime "nevinovate".

Insurgenţii talibani au anunţat că ei consideră aceste atacuri ca fiind "antiislamice", acuzând "inamicul invadator" că ar fi responsabil, o referire la Forţa Internaţională de Asistenţă pentru Securitate în Afganistan.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici