Imigranţi din Ungaria şi România, prinşi la furat de poliţia austriacă, din cauza mirosului

Un miros neplăcut şi puternic a dat de gol un grup de imigranţi din Ungaria şi România, suspectat de comiterea unui furt, poliţiştii devenind bănuitori după ce au oprit joi, la Nickelsdorf, vehiculul în care se aflau şi care mirosea a bălegar.

1440 afișări
Imaginea articolului Imigranţi din Ungaria şi România, prinşi la furat de poliţia austriacă, din cauza mirosului

Imigranţi din Ungaria şi România, prinşi la furat de poliţia austriacă, din cauza mirosului

Cei trei bărbaţi au devenit suspecţi nu doar din cauza mirosului neplăcut, ci şi pentru că arătau a fi murdari, informează Austrian Times în ediţia electronică. Poliţia a găsit în camioneta cu care se deplasau patru anvelope de tractor, un ax de tractor şi un utilaj de siloz, în valoare de aproximativ 9.000 de euro.

Bărbaţii, a căror identitate şi cetăţenie nu este precizată, au făcut declaraţii contradictorii cu privire la originea părţilor mecanice murdare şi nu au putut dovedi că sunt proprietarii lor. Ei au fost arestaţi, iar ulterior interogaţi în legătură cu un jaf care a avut loc la St Peter an der Au.

Suspecţii, cu vârste între 29 şi 45 de ani, au devenit mai cooperanţi în timpul interogatoriului. "Ei au arătat că au muncit acolo (St Peter an der Au), dar nu au fost plătiţi de către fermier şi de aceea au luat părţile (mecanice) cu ei", a anunţat poliţia.

Imigranţii au mai declarat că ferma la care au muncit le datorează fiecăruia câte 3.500 de euro. De asemenea, aceştia le-au declarat poliţiştilor că au fost nevoiţi să doarmă într-o cameră neîncălzită şi au trăit în condiţii insalubre.

În prezent, poliţia efectuează investigaţii sub acuzaţia de "exploatare a unor (cetăţeni) străini".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici