Împreună pentru veşnicie. Corpul prinţului Philip va fi mutat când moare Regina Elisabeta

  • Corpul Ducelui va fi mutat când Regina va înceta din viaţă, astfel încât să poată fi împreună pentru totdeauna.
  • Înainte de înmormântare se va stabili cauza morţii sale.
  • Prinţul Philip, soţul Reginei Elisabeta a II-a, a murit vineri, 9 aprilie.
34253 afișări
Imaginea articolului Împreună pentru veşnicie. Corpul prinţului Philip va fi mutat când moare Regina Elisabeta

Corpul prinţului Philip va fi mutat atunci când Regina moare, astfel încât să poată fi împreună pentru totdeauna, informează Mirror

Sicriul ducelui va fi plasat în Sicriul Regal de la Capela St. George, ca mai apoi să fie îngropat împreună cu Regina Elisabeta când aceasta va înceta din viaţă.

Data înmormântării urmează să fie anunţată în următoarele zile.

Înainte de înmormântarea Ducelui de Edinburgh, acesta va fi examinat de un membru medical al casei regale pentru a stabili cauza morţii sale.

Trupul prinţului Philip va rămâne timp de câteva zile la Capela St. George, astfel încât membrii familiei şi oaspeţii invitaţi să aibă ocazia să-i aducă omagii, înainte ca acesta să fie dus la cimitirele regale de la Frogmore Gardens.

Anunţul morţii lui Philip a fost făcut vineri, 9 aprilie, după ce au fost anunţaţi membrii înalţi ai familiei regale, inclusiv prinţul Charles şi ducele de Cambridge.

Ultimele funeralii regale de stat au avut loc în 2002, tot într-o zi de 9 aprilie, la moartea Reginei-mama a Marei Britanii, Elisabeta.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici