În aşteptarea discursului istoric de astăzi, Joe Biden a mulţumit Poloniei

Preşedintele Statelor Unite, Joseph Biden, a mulţumit Poloniei pentru sprijinul acordat Ucrainei şi a cerut menţinerea coeziunii în cadrul Alianţei Nord-Atlantice în eforturile de ajutare a Administraţiei de la Kiev să respingă invazia militară rusă.

207 afișări
Imaginea articolului În aşteptarea discursului istoric de astăzi, Joe Biden a mulţumit Poloniei

În aşteptarea discursului istoric de astăzi, Joe Biden a mulţumit Poloniei

Biden a apreciat, la Varşovia, că Ucraina este "într-o poziţie mai bună decât a fost vreodată". Statele din cadrul NATO "trebuie să îşi menţină concentrarea", a afirmat Biden, potrivit postului de televiziune CNN.

"Eu am arătat clar că angajamentul Statelor Unite este real, iar un an mai târziu aş spune că Alianţa Nord-Atlantică este mai puternică. Pot spune cu mândrie că susţinerea noastră pentru Ucraina rămâne fermă", a adăugat Biden.

"Susţinerea Poloniei pentru Ucraina a fost cu adevărat extraordinară", a precizat Biden, mulţumindu-i preşedintelui Andrzej Duda pentru primirea a peste un milion de refugiaţi ucraineni.

"Relaţiile dintre poporul american şi cel polonez sunt extrem de puternice şi profunde", a remarcat preşedintele Statelor Unite.

Primit de preşedintele Poloniei, Biden are programat astăzi un discurs socotit „istoric” de analiştii internaţionali la câteva ore distanţă de la ieşirea publică a lui Putin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
polonia,
ucraina

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici