În El Salvador, forţele de ordine au înconjurat oraşul Soyapango pentru a aresta toţi interlopii

Aproximativ 10.000 de militari au înconjurat oraşul Soyapango din El Salvador, ca parte a unei represiuni masive împotriva bandelor interlope, a anunţat preşedintele Nayib Bukele.

2698 afișări
Imaginea articolului În El Salvador, forţele de ordine au înconjurat oraşul Soyapango pentru a aresta toţi interlopii

Nayib Bukele, Twitter

Toate drumurile care duc spre oraş au fost blocate, iar forţele speciale au căutat în toate imobilele oraşului pentru a găsi membri ai bandelor infractoare. 

De asemenea, ofiţerii i-au oprit pe toţi cei care încearcau să părăsească oraşul şi le-au verificat actele de identitate.

Operaţiunea face parte dintr-o represiune masivă împotriva bandelor după o creştere a violenţei la începutul acestui an.

Ministrul Justiţiei a spus că 12 persoane au fost arestate până acum.

Soyapango este unul dintre cele mai mari oraşe din El Salvador şi găzduieşte peste 290.000 de oameni. Oraşul, care se află la doar 13 km (8 mile) vest de capitala San Salvador, a fost de multă vreme cunoscut ca un centru pentru activităţile infractorilor, transmite BBC

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici