"În sfârşit am o armă". ULTIMUL MESAJ al unei tinere pe Twitter, înainte de a se SINUCIDE

O elevă de liceu s-a sinucis după ce a postat pe un site de socializare un mesaj cu intenţiile sale şi o fotografie a unui pistol.

1491 afișări
Imaginea articolului "În sfârşit am o armă". ULTIMUL MESAJ al unei tinere pe Twitter, înainte de a se SINUCIDE

"În sfârşit am o armă". ULTIMUL MESAJ al unei tinere pe Twitter, înainte de a se SINUCIDE

Ashley Duncan, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis după ce a postat pe Twitter o fotografie a unui pistol, însoţită de mesajul "În sfârşit am o armă", scrie dailymail.co.uk.

Înainte de a posta fotografia armei, tânăra a scris pe Twitter şi Tumblr numeroase mesaje în care vorbea despre sinucidere şi în care spunea că viaţa ei este "mizerabilă".

"Viaţa nu merită durerea. Dacă ştii sau ai ştiut cum este să îţi doreşti să mori în fiecare minut, secundă, oră, zi, săptămână, lună şi an din viaţa ta, atunci te simţi ca mine. Poate nu mă zbat financiar, dar mă lupt emoţional şi mental şi cred că asta este cel mai greu. Aşa că întreb: De ce să nu aleg să mor acum? Mă simt groaznic", scria Ashley.

Tânăra scria pe site-urile de socializare că ziua în care nu va mai trăi va fi cea mai fericită pentru ea, deoarece se simte obosită.

"Este ca şi cum Dumnezeu mă torturează ţinându-mă aici. Singurul lucru care mă poate face fericită este să nu mai trăiesc".

Lucrurile la care se referea nu sunt clare, însă se pare că Ashley se despărţise recent de iubitul ei.

"Inima mea este frântă. Nu mă voi baza pe nimeni să mă facă să mă simt din nou bine. Sunt atât de distrusă".

Prietenii tinerei au fost şocaţi de gestul acesteia, crezând că postările de pe site-urile de socializare sunt glume.

"Nu am dat atenţie mesajelor pentru că Ashley glumea mereu. Toată lumea ar trebui să ia astfel de lucruri în serios. Nu subestimaţi lucrurile de care este capabilă o persoană", a spus o prietenă a tinerei.

Bill Berger, un susţinător al prevenirii sinuciderilor, spune că mesajele tinerei au fost un ultim strigăt de ajutor: "În prezent internetul este ca un zid de protecţie, iar oamenilor le este mai uşor să îşi exprime sentimentele. Se poate ca Ashley să fi crezut că prietenii ei o ascultau, însă nimeni nu poate garanta că cei din lumea virtuală sunt atenţi cu adevărat la ceea ce se întâmplă în jur".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici