În timp ce ştirea morţii lui Prigojin face înconjurul lumii, Vladimir Putin şi-a făcut apariţia zâmbind la un concert

În timp ce informaţia cu privire la prăbuşirea avionului liderului grupului Wagner face înconjurul lumii, Vladimir Putin şi-a făcut apariţia la un concert.

4120 afișări
Imaginea articolului În timp ce ştirea morţii lui Prigojin face înconjurul lumii, Vladimir Putin şi-a făcut apariţia zâmbind la un concert

În timp ce ştirea morţii lui Prigojin face înconjorului lumii, Vladimir Putin şi-a făcut apariţia zâmbind la un concert

Şeful Grupului Wagner, Evgheni Prigojin, a murit într-un accident de avion în Rusia, alte nouă persoane aflate la bord fiind de asemenea decedate

Vladimir Putin se pare că se află la evenimentul dedicat împlinirii a 80 de ani de la victoria trupelor sovietice în bătălia de la Kursk. Liderul rus a apărut pe scene zâmbind  şi nu făcut vreo referire la accident.

În ultima oră mulţi experţi au sugerat că Putin ar putea fi în spatele accidentului care a ucis 10 persoane - dar, desigur, acest lucru nu a fost confirmat încă, iar cauza accidentului este încă necunoscută.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici