Încă o ţară europeană îşi închide graniţele

Republica Cehă îşi va închide graniţele, începând de luni, pentru a ţine sub control epidemia de coronavirus. Singurele excepţii sunt cetăţenii cehi sau cei cu permis de rezidenţă care se întorc în ţară.

5027 afișări
Imaginea articolului Încă o ţară europeană îşi închide graniţele

Încă o ţară europeană îşi închide graniţele

Începând de luni aproape nimeni nu va avea voie să intre sau să iasă din Republica Cehă, deoarece graniţele ţării se vor închide în încercarea de a ţine sub control răspândirea noului coronavirus.

Potrivit unui raport publicat pe expats.cz, toate persoanele cu altă cetăţenie, care nu locuiesc în Republica Cehă, nu vor mai avea voie să intre în ţară, în timp ce niciun cetăţean ceh nu va putea pleca.

Singurele excepţii sunt persoanele cu cetăţenie cehă sau permis de rezidenţă, care se întorc în ţară.

Până vineri, în Cehia au fost confirmate 117 cazuri şi un deces din cauza virusului Covid-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici