Încă un atac armat în SUA. Doi poliţişti au fost răniţi

Doi poliţişti din Philadelphia au fost împuşcaţi în apropiere de Benjamin Franklin Parkway, luni seara târziu, când mii de oameni sărbătoreau un concert şi un spectacol de artificii de 4 iulie

703 afișări
Imaginea articolului Încă un atac armat în SUA. Doi poliţişti au fost răniţi

FOTO AP/MEDIAFAX FOTO

Atacul armat a avut loc la câteva ore după ce un bărbat înarmat aflat pe un acoperiş a deschis focul asupra unor familii care agitau steaguri şi a unor copii care se plimbau cu bicicleta la o paradă de 4 iulie în Highland Park, o suburbie din Chicago, unde 6 persoane au fost ucise şi peste 36 au fost rănite, conform Reuters.

În imaginile de la incident se văd sute de oameni fugind de pe Benjamin Franklin Parkway după ce s-au tras focuri de armă.

Focurile de armă au fost trase în apropiere de Muzeul de Artă din Philadelphia, în ultima zi a unui festival cu un număr mare de persoane care urmăreau un spectacol de artificii după un concert.

"Există un incident de securitate pe Benjamin Franklin Parkway", au anunţat autorităţile, referindu-se la focurile de armă.

Poliţia a instruit oamenii din clădirile din jur să se adăpostească.

Doi poliţişti din Philadelphia au fost împuşcaţi, dar amândoi au fost deja externaţi din spital după ce au suferit răni care nu le pun viaţa în pericol, a declarat primarul din Philadelphia, Jim Kenney.

Poliţia îl căuta pe atacator.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici