Incendiile de vegetaţie au ajuns şi în Siria. Cel puţin o persoană a murit

Incendiile de vegetaţie care au afectat numeroase ţări din Europa şi Africa au ajuns şi în Siria. Cel puţin o persoană a murit, anunţă Sky News.

253 afișări
Imaginea articolului Incendiile de vegetaţie au ajuns şi în Siria. Cel puţin o persoană a murit

Incendiile de vegetaţie au ajuns şi în Siria. Cel puţin o persoană a murit

Incendiile au izbucnit în zona rurală din jurul oraşului Latakia, care se află pe coasta de vest a ţării. Zona afectată de incendiile de vegetaţie este situată în regiunea controlată de regimul Assad.

Monitorul Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului a anunţat că un membru al forţelor de securitate a murit în timp ce lupta cu flăcările.

Un rezident le-a spus jurnaliştilor că arborii din zonele pârjolite au sute de ani. El a descris peisajul ca trecând de la „verde şi frumos" la „sterp" din cauza flăcărilor.

Mai multe proprietăţi au fost distruse de flăcările care au omorât şi animale.

Incendiile de vegetaţie au izbucnit în urma unei creşteri a temperaturilor şi a apariţiei unor rafale de vânt în vestul Siriei în ultimele zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici