Incendiu într-o mină din Rusia: Opt persoane au murit/ O persoană este încă dispărută

Opt persoane au murit şi una este în continuare dispărută după un incendiu izbucnit sâmbătă într-o mină de sare bogată în potasiu din oraşul Solikamsk din Rusia, au anunţat autorităţile locale, citate de agenţia de presă Interfax.

212 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-o mină din Rusia: Opt persoane au murit/ O persoană este încă dispărută

Incendiu într-o mină din Rusia: Opt persoane au murit/ O persoană este încă dispărută

Mina este operată de compania Uralkali şi se află la aproximativ 1.500 de kilometri nord-est de Moscova.

Reprezentanţii companiei au anunţat că o persoană este încă dispărută, dar şansele ca aceasta să fie încă în viaţă sunt mici. Lucrătorii erau angajaţi ai unui firme subcontractante şi se ocupau de întreţinerea minei.

Salvatorii nu au reuşit momentan să stingă incendiul, care a izbucnit într-o porţiune a minei care era în construcţie, la aproximativ 360 de metri adâncime.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici