INCENDIU într-un mall din Rusia: Bilanţul a ajuns la 37 de morţi şi zeci de răniţi | VIDEO

Bilanţul incendiului izbucnit, duminică, într-un centru comercial din oraşul Kemerovo, aflat în sud-vestul regiunii ruse Siberia, a ajuns la 37 de morţi, a anunţat un purtător de cuvânt al serviciilor de intervenţie, relatează site-ul agenţiei Tass.

8787 afișări
Imaginea articolului INCENDIU într-un mall din Rusia: Bilanţul a ajuns la 37 de morţi şi zeci de răniţi | VIDEO

INCENDIU într-un mall din Rusia: O femeie şi trei copii au murit, iar zeci de persoane au fost rănite | VIDEO

UPDATE 00.01- ”Bilanţul persoanelor care au murit a ajuns la 37”, a declarat purtătorul de cuvânt al serviciilor locale de urgenţă.

Vladimir Chernov, adjunctul guvernatorului din regiunea Kemerovo, a declarat că mai multe persoane sunt date dispărute, iar câteva zeci de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a precizat că doar într-una dintre sălile cinematografului au fost identificate 13 victime.

Bilanţul anterior emis de autorităţi era de 12 morţi şi 43 de răniţi.

_______________________________________________________________________________________________________________________

"Cinci persoane, trei femei, un copil şi un bărbat, au murit", informează Comitetul de Anchetă din Rusia, într-un comunicat. Potrivit oficialilor, au fost salvate 120 de persoane.

Anterior, Comitetul rus de Anchetă a anunţat că cel puţin patru persoane, dintre care trei copii, au murit în incendiu.

"Avem informaţii că în jur de 20 de persoane au fost rănite, printre care şi copii. Trei copii, a căror vârstă nu este cunoscută încă, şi o femeie, au murit la faţa locului", au anunţat oficialii, adăugând că va fi demarată o anchetă în urma incidentului.

 

 

Centrul comercial Zimnyaya Vishnya este localizat în oraşul Kemerovo, pe bulevardul Lenin, unul dintre drumurile principale ale localităţii. Potrivit relatărilor, focul a izbucnit la etajul al treilea unde se află un cinematograf şi un loc de joacă pentru copii.

 

 

Atenţie VIDEO cu impact emoţional!

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici