Incendiu produs într-o clădire din Berlin: Zeci de persoane au fost rănite, trei fiind în stare gravă | FOTO

Cel puţin 22 de persoane au fost rănite, trei fiind în stare gravă, în urma unui incendiu produs sâmbătă după-amiază într-un bloc de locuinţe din oraşul Berlin, informează publicaţia Die Zeit şi site-ul T-online.de.

1887 afișări
Imaginea articolului Incendiu produs într-o clădire din Berlin: Zeci de persoane au fost rănite, trei fiind în stare gravă  | FOTO

Zeci de răniţi în urma unui incendiu produs într-o clădire din Berlin | FOTO

Incendiul a izbucnit la ultimele etaje ale unui bloc de locuinţe situat în cartierul Biesdorf, în partea de est a capitalei Germaniei.

Potrivit bilanţului comunicat de pompieri, 22 de persoane au fost rănite în incendiu, trei fiind în stare gravă.

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea focului şi încearcă să afle cauzele izbucnirii incendiului.

Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din apartamente.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici