Incendiu violent în Peloponez

Un incendiu violent a izbucnit sâmbătă după-amiază în apropierea satului Kehries din Peloponez, pentru stingerea acestuia fiind mobilizate şase avioane, un elicopter, 21 de maşini şi 80 de pompieri.

56 afișări
Imaginea articolului Incendiu violent în Peloponez

Incendiu violent în Peloponez (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Cu puţin timp înainte, un alt incendiu izbucnit în aceeaşi zonă a fost controlat de pompieri, după ce se extinsese pe un teren agricol.

Protecţia civilă a decretat alertă de incendiu de grad 4 (pe o scară cu cinci gradaţii) în regiunea Atenei, în nord-vestul Peloponezului şi în insula Eubeea, din cauza temperaturilor ridicate, care ajung până la 35 de grade Celsius, a secetei şi a vântului puternic.

De la începutul săptămânii, în Grecia au izbucnit mai mult de 60 de incendii, cele mai importante fiind localizate în insula turistică Skopelos, în insulele Sporade şi în insula Eubeea, situată la nord-est de Atena.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici