Incendiul de la Grenfell | Poliţia londoneză a confirmat numărul persoanelor care se aflau în clădire în timpul tragediei

Poliţia din Londra a confirmat faptul că peste 255 de locuitori ai clădirii de apartamente Grenfell, afectată de un incendiu major, au supravieţuit, informează The Independent.

1029 afișări
Imaginea articolului Incendiul de la Grenfell | Poliţia londoneză a confirmat numărul persoanelor care se aflau în clădire în timpul tragediei

Incendiul de la Grenfell | Poliţia londoneză a confirmat numărul persoanelor ce au supravieţuit după tragedie

Potrivit investigatorilor, 350 de persoane locuiau în clădirea din vestul Londrei, dar 14 dintre aceştia nu se aflau în interiorul locuinţelor lor în momentul incendiului.

Peste 250 de locuitori ai turnului Grenfell au supravieţuit focului devastator, ce a ucis cel puţin 80 de persoane în luna iunie.

În urma investigaţiilor, 32 de victime au fost identificate.

Din cauza arsurilor suferite la nivelul corpurilor, unele victime ar putea să nu fie niciodată identificate.

Incendiul ce a avut loc la mijlocul lunii iunie a distrus o clădire de 24 de etaje, Turnul Grenfell, situat în zona Kensington.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici