INCENDIUL masiv din California: Aproximativ 18.000 de proprietăţi, ameninţate de flăcări devastatoare/ Peste 200.000 de persoane, evacuate | VIDEO LIVE

Peste 6.000 de pompieri se luptă să stingă un incendiu de vegetaţie masiv în sudul statului american California, care se întindea, luni, pe o suprafaţă de 933 de kilometri pătraţi, şi ameninţă aproximativ 18.000 de proprietăţi, informează site-ul agenţiei de ştiri Dpa.

847 afișări
Imaginea articolului INCENDIUL masiv din California: Aproximativ 18.000 de proprietăţi, ameninţate de flăcări devastatoare/ Peste 200.000 de persoane, evacuate | VIDEO LIVE

INCENDIUL masiv în California: Aproximativ 18.000 de proprietăţi, ameninţate de flăcări devastatoare/ Peste 200.000 de persoane, evacuate | VIDEO LIVE

Incendiul de vegetaţie, denumit Thomas, a izbucnit pe data de 4 decembrie şi până acum a distrus 644 de clădiri. Se estimează că incendiul a produs până în acest moment daune de peste 38 de milioane de dolari.

Pompierii se luptă să stingă şi alte cinci incendii de vegetaţie, autorităţile anchetând cum au izbucnit aceste incendii.

În total, peste 200.000 de persoane au fost nevoite să-şi părăsească locuinţele din cauza incendiilor care au devastat o zone întinse din sudul Californiei, inclusiv unele în apropiere de oraşul Los Angeles.

Autorităţile au confirmat în weekend că o persoană a decedat în urma unui accident rutier produs în timpul evacuărilor.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici