Israelul a bombardat poziţii militare din Fâşia Gaza ca ripostă la atacuri cu rachete

Armata israeliană a atacat, luni seară, poziţii militare din teritoriul palestinian Fâşia Gaza, ca reacţie la atacuri cu rachete care au vizat teritoriul Israelului, afirmă surse citate de site-ul Ynetnews.com şi de ziarul Haaretz.

2955 afișări
Imaginea articolului Israelul a bombardat poziţii militare din Fâşia Gaza ca ripostă la atacuri cu rachete

Avioane de vânătoare israeliene au atacat poziţii din Fâşia Gaza ca ripostă la atacuri cu rachete

O rachetă a fost lansată luni seară din Fâşia Gaza, căzând în sudul Israelului. Nicio persoană nu a fost rănită.

Ca ripostă la acest atac, avioane de vânătoare israeliene au bombardat poziţii ale mişcării Hamas din zona Khan Yunis, în sudul Fâşiei Gaza.

În paralel, tancuri israeliene au lansat obuze spre poziţii islamiste din Fâşia Gaza.

Decizia preşedintelui SUA, Donald Trump, de a recunoaşte Ierusalimul drept capitala Israelului a generat proteste violente în teritoriile palestiniene Cisiordania şi Fâşia Gaza, precum şi în ţări musulmane. Grupuri islamiste din Fâşia Gaza au lansat în ultimele zile numeroase rachete spre teritoriul Israelului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici