Încetarea focului în Mariupol va dura şapte ore. Civilii vor fi evacuaţi cu autobuzele

Încetarea focului în oraşul Mariupol din Ucraina va dura 7 ore, iar evacuarea civililor se va face cu autobuze, au anunţat autorităţile locale.

Imaginea articolului Încetarea focului în Mariupol va dura şapte ore. Civilii vor fi evacuaţi cu autobuzele

Încetarea focului va dura 7 ore, între orele locale 9.00 şi 16.00, iar evacuarea civililor va începe la ora locală 11.00, conform BBC, care citează autorităţile din Mariupol.

Traseul coridorului umanitar este de la Mariupol la Zaporizhzhia, un oraş situat în vestul ţării.

Autobuzele vor pleca din trei locaţii din oraş, iar pe traseul stabilit va putea circula şi transportul privat.

Autorităţile le-au cerut şoferilor să folosească la maximum tot spaţiul pe care îl au în vehicule.

Deplasarea în afara traseului stabilit este strict interzisă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici