INCIDENT ARMAT în Statele Unite: Cel puţin doi tineri au murit într-un campus universitar/ Atacatorul, în libertate

Doi tineri au fost împuşcaţi mortal marţi seara într-un campus universitar din sudul SUA de către un atacator ce nu a fost încă arestat de poliţie, conform autorităţilor, citate de Le Figaro.

672 afișări
Imaginea articolului INCIDENT ARMAT în Statele Unite: Cel puţin doi tineri au murit într-un campus universitar/ Atacatorul, în libertate

INCIDENT ARMAT în Statele Unite: Cel puţin doi tineri au murit într-un campus universitar/ Atacatorul, în libertate

Schimbul de focuri a avut loc în faţa unui dormitor comun al Universităţii Grambling din statul Louisiana.

Cele două victime au fost identificate, este vorba de Earl Andrews, un student în vâstă de 23 ans, şi prietenul său, Monquiarious Caldwell.

Nicio altă persoană n-a fost rănită în urma incidentului.

Conform mai multor publicaţii, schimbul de focuri a avut loc după o altercaţie ce s-a auzit dintr-unul dintre dormitoarele comune.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici