Incident armat în statul american California. Numeroase persoane au fost ucise sau rănite în atac

  • Un incident armat a avut loc în statul american California
  • Un individ a deschis focul într-un centru de coordonare a traficului feroviar din San Jose
  • Autorul atacului a fost împuşcat mortal de poliţie
898 afișări
Imaginea articolului Incident armat în statul american California. Numeroase persoane au fost ucise sau rănite în atac

Incident armat în statul american California. Numeroase persoane au fost ucise sau rănite în atac

Un individ a deschis focul, miercuri, la un centru pentru coordonarea traficului feroviar, în statul american California, anunţă surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de CNN.

Numeroase persoane au fost ucise sau rănite în atac, conform unor surse medicale, dar numărul exact al victimelor nu se cunoaşte.

Incidentul a avut loc la un centru de coordonare a traficului feroviar, în zona Younger / San Pedro din San Jose.

Presupusul autor al atacului a murit în schimburi de focuri cu autorităţile.

Russell Davis, şeful Departamentului Şerifilor din comitatul Santa Clara, a confirmat că sunt victime, dar nu a putut preciza câte persoane au fost ucise ori rănite în atac.

Autorităţile încearcă să afle motivul atacului.

La faţa locului au fost mobilizaţi zeci de agenţi de poliţie, din cadrul Biroului Federal de Investigaţii (FBI) şi de la Biroul federal pentru Alcool, Tutun, Arme de Foc şi Explozibil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici