Incident armat la sediul Partidului Socialist grec, în centrul oraşului Atena

Doi indivizi au tras focuri de armă, luni seară, spre sediul Partidului Socialist din Grecia, situat în centrul oraşului Atena, dar nicio persoană nu a fost rănită, anunţă poliţia, potrivit site-ului publicaţiei Kathimerini.

610 afișări
Imaginea articolului Incident armat la sediul Partidului Socialist grec, în centrul oraşului Atena

Incident armat la sediul Partidului Socialist grec, în centrul oraşului Atena

Incidentul armat a avut loc înaintea unei dezbateri televizate pe tema viitoarei conduceri a alianţei coordonate de Partidul Socialist.

Potrivit concluziilor preliminare ale anchetei, doi indivizi care se deplasau cu o motocicletă au încetinit şi au tras focuri de armă spre sediul Partidului Socialist (Pasok), situat în zona Exarchia din capitala Greciei. Cei doi agresori au reuşit să fugă.

Nicio persoană nu a fost rănită în atac, dar un magazin situat în apropiere a suferit daune considerabile.

Cel puţin trei gloanţe au fost găsite de anchetatori la intersecţia străzilor Harilaou Trikoupi şi Didotou.

Autorităţile nu ştiu clar dacă atacul a vizat direct Partidul Socialist sau agenţii de poliţie care păzesc sediul formaţiunii de stânga.

Incidentul nu are caracter terorist, fiind, cel mai probabil, opera unei organizaţii anarhiste.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici