INCIDENT aviatic: Avionul în care se afla premierul canadian Justin Trudeau s-a întors la sol, după decolarea spre Bruxelles

Avionul în care se afla premierul canadian Justin Trudeau a trebuit să se întoarcă la sol, la scurt timp după ce decolase, din cauza unor defecţiuni tehnici, reluându-şi apoi zborul spre Bruxelles, unde este aşteptat pentru semnarea acortului CETA, informează presa canadiană.

4597 afișări
Imaginea articolului INCIDENT aviatic: Avionul în care se afla premierul canadian Justin Trudeau s-a întors la sol, după decolarea spre Bruxelles

Avionul în care se afla premierul canadian Justin Trudeau s-a întors la sol, la scurt timp după decolarea spre Bruxelles

Avionul în care se afla Trudeau a trebuit să se reîntoarcă pe pista de decolare din oraşul canadian Ottawa, locul de unde plecase, din cauza unor defecţiuni tehnice. Plecarea acestuia spre Bruxelles fusese deja întârziată cu 90 de minute, unde urmează să semneze acordul CETA.

Acordul Complet Economic şi Comercial UE-Canada (CETA) va fi semnat duminică, în cadrul unui summit organizat în capitala belgiană Bruxelles, semnarea acestuia a fost iniţial anulată din cauza Guvernului regiunii belgiene Wallonia, din raţiuni de ordin social şi ecologic.

Parlamentul regiunii belgiene Wallonia a aprobat vineri tratatul de liber schimb dintre Canada şi Uniunea Europeană, CETA, punând capăt astfel opoziţiei sale, ce ameninţa să ducă la anularea acordului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici