Incident grav într-o mină din Polonia: Cel puţin 17 mineri au fost răniţi în urma unui cutremur | VIDEO

Cel puţin 17 mineri au fost răniţi vineri în Polonia, după ce mina în care lucrau a fost lovită de un cutremur de 3 grade pe scara Richter, potrivit agenţiei publice de presă din această ţară, PAP, citată de Euronews.

365 afișări
Imaginea articolului Incident grav într-o mină din Polonia: Cel puţin 17 mineri au fost răniţi în urma unui cutremur | VIDEO

Cel puţin 17 mineri au fost răniţi în urma unui cutremur în Polonia | VIDEO

Potrivit unui purtător de cuvânt al companiei care deţine mina, PGG, unul dintre mineri este rănit grav şi a fost nevoie de resuscitarea acestuia. Reprezentantul companiei a adăugat că toţi minerii au fost evacuaţi din zona de risc, însă nu este clar dacă ei au fost aduşi sau nu la suprafaţă.

Incidentul s-a produs la mina de cărbune Bielszowice, aflată în sudul ţării.

În luna iulie, trei mineri au murit după ce un cutremur a lovit mina Staszic, aparţinând aceleiaşi companii.

Anul trecut, 21 de mineri au murit în Polonia în urma unor diverse incidente, potrivit statisticilor oficiale.

Taguri:
polonia,
mineri,
cutremur

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici