Incident la sediul MI6, din sudul Londrei: Peste 100 de documente valoroase au dispărut

O firmă de construcţii de top a fost eliminată dintr-un proiect de renovare a unui sediu MI6 în urma unei probleme de securitate, au informat mai multe surse, relatează Daily Mail.

2183 afișări
Imaginea articolului Incident la sediul MI6, din sudul Londrei: Peste 100 de documente valoroase au dispărut

Sursa FOTO: Captură Wikipedia

Balfour Beatty a fost concediată după ce peste 100 de schiţe privind sistemele de alarmă au dispărut din sediul serviciilor secrete de informaţii.

Clădirea, aflată la Vauxhall Cross în sudul Londrei, este faimoasă după ce a apărut în mai multe filme cu James Bond.

Accesul la astfel de schiţe a fost limitat pentru supervizori, în contract fiind angajaţi aproximativ 40 de persoane.

"Clădirea a fost închisă şi toţi constructorii au fost ţinuţi izolaţi", a informat o sursă.

MI6 şi compania Balfour Beatty nu au răspuns încă cererilor pentru declaraţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici